2014-09-26_gulbis.gif

Gulbis: “Ja šis nebūtu bijis Kremļa kauss, es to izlaistu”

Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

“Tagad došos spēlēt uz Bāzeli, bet pēc tam vēl domāšu – varbūt uz “Masters” Parīzē nebraukšu,” savas tuvākās nākotnes plānus pēc zaudējuma spānim Roberto Bautistam-Agutam Maskavas ATP Tour 250 sacensībās ieskicēja pasaules 13. rakete Ernests Gulbis.

“Tagad man sāp pilnīgi viss. Galu galā ir sezonas beigas,” atbildot uz jautājumu par veselības problēmām, ar smaidu sejā sacīja Ernests, noliedzot, ka tās būtu nopietnas. Tenisists gan norādīja, ka jūtīgais plecs reaģējis uz augstajām bumbām. “Tagad došos spēlēt uz Bāzeli, bet pēc tam vēl domāšu – varbūt uz “Masters” Parīzē nebraukšu. Vajag nedaudz atpūsties. Nopietnu [veselības] problēmu nav, tomēr savākušās mazās traumiņas.”

“Godīgi sakot, bija grūti spēlēt šajā turnīrā. Ja šis nebūtu bijis Kremļa kauss, es to izlaistu,” Latvijas sportists atzina, ka solījumu piedalīties turnīrā devis jau gada sākumā. “Pēc Āzijas būtu paņēmis pauzi un tad pa taisno dotos uz Parīzi. Vienkārši sen biju apsolījis, ka došos uz Maskavu, tāpēc bija svarīgi turēt savu vārdu. Bija svarīgi aizvadīt vismaz dažas spēles Maskavas līdzjutējiem.”