Tenisa karaliene Marija Šarapova kļūst par Porsche reklāmas seju

 

Lielākoties jau sportisti kļūst par sporta preču reklāmas seju, autobraucēji reklamē auto vai vismaz riepas, savukārt smaidošas aktrises demonstrē kosmētikas jaunumus.

Marija Šarapova noslēgusi laulības līgumu ar Porsche uz trim gadiem. Turpmāk šos divus attēlus kopā redzēsim itin bieži.

Screen shot 2013-04-25 at 11.44.50 PM

Šoreiz noticis citādāk un profesionāla sportiste kļuvusi par teju vai sporta auto ikonas Porsche reklāmas seju. Tenisa zvaigzne un ne viena vien vīriešu žurnāla vāka modele Marija Šarapova parakstījusi līgumu ar štutgartiešiem uz veseliem trim gadiem.
Turpmāk simpātiskajai sportistei nāksies ne vien piedalīties tenisa turnīros, bet arī visos starptautiskajos Porsche pasākumos. Porsche pārstāvji izvēlējušies Mariju Šarapovu, jo šī sporta dīva ir sasniegusi teicamus rezultātus, viņa ir skaista un iznesīga, kā arī stipra un neatlaidīga. Tās ir īpašības, kas piemīt arī Porsche automobiļiem
Tiesa gan, Porsche ir arī cita interese par tenisu – vācu sporta auto zīmols atbalsta Vācijas sieviešu tenisa izlasi. Savukārt Marija Šarapova jau iemēģinājusi roku kā cita auto zīmola vēstniece – 2006. gadā viņa noslēdza trīsgadīgu līgumu ar Land Rover.
Arī ar Porsche auto Marija Šarapova ir pazīstama. Aizvadītajā gadā, uzvarot Šturgartes Porsche Tennis Grand Prix, sportiste bez naudas balvām tika arī pie sniegbalta Porsche 911 Carrera S Cabriolet.
Gints Gavers, Foto: AFP/LETA, publicitātes foto

Leave A Comment