Noskaidroti Porsche Riga Cup 2016 uzvarētaji

logo-prieks-tv

Pateicoties ciešajai sadarbībai ar Porsche centrs Rīga, jau otro gadu pēc kārtas Tenisa centrā “Ādaži” norisinājās „Porsche Riga Cup 2016” tenisa turnīrs jauktajās dubultspēlēs senioriem – amatieriem (spēlējošiem pāriem arī dzīvē). Turnīra laikā varēja iepazīties ne tikai ar jaunākajiem Porsche modeļiem, bet arī pieteikties testa braucieniem. Četros turnīros laika periodā no 15.maija līdz 23.oktobrim tika noskaidroti katra posma uzvarētāji. Katra turnīra posma uzvarētāju pāris balvā saņēma sertifikātu nedēļas nogales izbraucienam ar kādu no jaunākajiem Porsche modeļiem.

23.oktobrī norisinājās turnīra „Porsche Riga Cup 2016” fināls, kurā tika noskaidroti uzvarētāji, kā arī apbalvoti visi turnīra dalībnieki. Un uzvarētāji ir: Dace un Andrejs Koļesini, kuri saņems galveno balvu: dalību “Porsche on Track”. Galvenās balvas ieguvēju pāris piedalīsies ekskluzīvā braukšanas pasākumā Formula 1 trasē Stambulā (Porsche Driving Centre), kur būs iespēja izmēģināt dažādus jaudīgus jaunākos Porsche modeļus trasē profesionālu instruktoru pavadībā.

Porsche centrs Rīga sarūpēja arī īpašas pārsteigumu balvas otrās un trešās vietas ieguvēju pāriem: Porsche Driving Academy braukšanas mācības vienas dienas garumā  Lietuvā.

Porsche  Latvija pārstāvji izsaka lielu Paldies Tenisa centra Ādaži organizatoriem, tiesnesim Guntim  un īpašs paldies visiem aktīvajiem dalībniekiem, kuri ar lielu azartu ņēma  dalību Porsche Riga Cup 2016.

dsc06143

Pārējās galerijas bildes ir šeit: