we-tried-this-hot-new-workout-for-a-month-and-this-is-what-happened-1-v3

Visjaunākās fitnesa tehnoloģijas tagad arī pieejamas mūsu tenisa klubā

Tagad arī tenisa centrā otrdienās un ceturtdienās var izmēģināt nākotnes fitnesa – EMS metodi. 

Pētījumos pierādīts, ka EMS stimulē arī dziļos nervu galus, kurus nevar aktivēt nekādā citā veidā. EMS treniņa laikā ir iespējama mērķtiecīga grūti trenējamu vidukļa un gurnu muskuļu stimulēšana. Spēcīgā muskuļu saraušanās veicina kolagēna veidošanos un uzlabo asiņu pieplūdi ādai, tādējādi aktivizējas vielmaiņa, bet samazinās tauku slānis. Problēmzonās mazinās celulīts, muskuļi kļūst elastīgi un vairāk reljefi.

Kādas ir sajūtas nodarbību laikā?

Jūs piedzīvosiet neparastas un neierastas sajūtas, jo visas muskuļu grupas darbojas VIENLAIKUS tajā brīdī, kad jūs izpildiet vingrinājumus personiskā trenera vadībā. Pie tā ir jāpierod. Taču tieši tas ļauj tikai 20 minūšu laikā panākt pilnvērtīga treniņa efektu. Apsolām jums labu garastāvokli un mundrumu pēc ikvienas EMS nodarbības!

 Kādēļ tikai 20 minūtes?

Individuālie treniņi balstās uz muskuļu elektrostimulāciju (EMS). Atbilstoši pētījumiem EMS nodarbības ir atzītas par efektīvākajiem treniņiem Eiropā. Tērps, kuru jūs uzvelkat pirms nodarbības, VIENLAIKUS iesaista visas muskuļu grupas, ar elektrostimulāciju desmitiem reižu pastiprinot slodzi. Jūsu treniņa 20 minūtes MAKSIMĀLI strādā uz rezultātu.

Screenshot 2019-01-22 at 21.29.21Screenshot 2019-01-22 at 21.29.21

Elektrostimulācija – tā ir strāvas impulsu iedarbība uz muskuļiem; pateicoties tai muskuļiem pieplūst vairāk asiņu, palielinot to kustīgumu un spēku, kā arī nostiprinās muskuļu izturība, vienlaikus samazinās sāpes un saspringums.

Cena par nodarbību: 15 EUR, pieteikties pa tālr. 29447407