IMG_4426

Noslēdzies starptautiskais Tennis Europe Junior Tour Adazi Open turnīrs

No 15.-19. oktobrim Ādažu tenisa centrā norisinājās starptautiskais turnīrs U14, kas pamatturnīrā pulcēja 64 dalībniekus no ASV, Francijas, Portugãles, Itãlijas, Somijas, Polijas un arī no kaimiņu valstīm.  Kvalifikācijā, kura norisinājās no 13.-14. oktobrim, piedalījās 91 dalībnieks – 48 zēni un 43 meitenes.

Turnīrā vienspēlēs vislabākos rezultātus uzrādījā Krievijas spēlētāji, gan puiši, gan meitenes. Puišiem pārliecinoši vinnēja Maxim Zhukov no Krievijas, atstājot aiz sevis Somijas spēlētāju Byskata Oliver. Savukārt, meiteņu grupā finālā cīnījās divas meitenes no Krievijas – finālā palika Budkina Vlada, bet titulu izcīnīja Sedysheva A.

Dubultspēlēs puišiem finālistos palika Somijas un Igaunijas pārstāvju pāris – Oliver Byskata (FIN) un Andreas Sillaste (EST), titulu izcīnīja duets no Lietuvas – Edas Butvilas un Dominykas Stonkus.

Dubultspēlēs meitenēm pārliecinoši vinnēja somietes – Stella Remander un Sade Scharlin, atstājot aiz sevis bulgārietes Palina Saulevich un Stsefaniya Shabanova.

Sirsnīgi apsveicam visus dalībniekus un uzvarētājus!

Paldies atbalstītãjiem “Zaķumuiža” un īpašs paldies “Rūdolfs.BIO pãrtika”, Egijai Mārtinsonei un muzikantiem Brāļiem Grīnbergiem, kuri mūs izklaidēja. Liels paldies visiem pārējiem, kuri palīdzēja turnīra norisē.  Uz tikšanos atkal!

Turnīra tabulas: