Screen Shot 2018-10-05 at 7.53.53 AM

Ziedi tiem, kuriem svarīga kvalitāte

Priecājamies paziņot par uzsākto brīnišķīgo sadarbību ar Magnolijas Zieds, kurš savu filiāli atvēris arī Ādažos (bijušajā Kukulītis, blakus Lulū Picai). Tagad tenisa centrā “Ādaži” vienmēr būs skaistie ziedi no Magnolijas zieds. Kopīgā sadarbība ir plānota arī turnīros. Vairāk par Magnolijas zieds un pasūtīšanu http://flowersexpress.lv/. Un sekojiet https://www.facebook.com/MagnolijasZieds/

Magnolijas zieds ir viena lielākajam vairumtirdzniecības bāzēm Latvijā. Nodarbojamies gan ar ziedu vairumtirdzniecību visā Latvijā, gan ar mazumtirdzniecību Rīgā Kr. Barona ielā 119, gan veikalā Ādažos – Gaujas ielā 8. Esam labāko Kenijas ,Red Land roses un Uhuru Flowers, kā arī Ekvadoras,Parfait roses un Garda Export, pārstāvji Baltijā.

KĀPĒC MŪSU ROZES ILGĀK DZĪVO VĀZĒ?!

Rozes un Krūmu rozes, ko piedāvājam Mēs,  ir no starptautiski atzītiem, labākajiem ziedu audzētājiem pasaulē – Kenijas Red land roses, Uhuru flowers, un Ekvadoras Parfait roses un Garda export.

Galvenais faktors,kas piemīt visiem šiem audzētājiem, – tā ir kvalitāte – tie piedāvā tikai ekstra klases rozes.

Svarīgākā mūsu priekšrocība,kas ļauj rozēm ilgāk dzīvot vāzē – mēs tās piegādājam tieši no audzētāja, bez biržas un starpniekiem, uz mūsu Latvijas noliktavu. Tas nodrošina augstāko ziedu kvalitāti,svaigumu un ilgāku mūžu vāzē!

Kā notiek ziedu piegāde no Kenijas un Ekvadoras uz Latviju?

Rozes nogriež , pēc nogriešanas vismaz sešas stundas piemēro stingrus ziedu dzesēšanas noteikumus,tās “aizmidzinot”un sagatavojot ceļam, tās tiek ievietotas tvertnēs, kas satur uzturvielu konservantus, un pēc tam rūpīgi atlasot, nostiprinot un marķējot. Pēc rūpīgas kvalitātes pārbaudes,rozes tiek ievietotas transportējamās kastēs,lai veiktu Avio pārvadājumu uz Eiropu – mūsu Latvijas noliktavu.

Latvijas noliktavā mēs tās “atmodinam”, ievietojot speciālā uzturvielu šķīdumā, tādā veidā ziedi savu mūžu tikai sāk mūsu ziedu bāzē, tāpēc tie atšķiras ar savu svaigumu!

Tas ikdienā ir milzīgs darbs – savlaicīgi un kvalitatīvi piegādāt uz Latviju ziedus, bet mūs motivē tas, ka tieši Jūs to novērtējat!

Screen Shot 2018-10-05 at 8.02.30 AM