Screen Shot 2018-01-05 at 8.15.02 PM

Nākamnedēļ Ādažos “Minhauzena kauss” senioriem

12.-16.janvārī tenisa centra „Ādaži” slēgtajos laukumos norisināsies Starptautiskās senioru sacensības „Minhauzena kauss”. Turnīrs notiks visās senioru vecuma grupās vienspēlēs un sieviešu, vīriešu un jauktajās dubultspēlēs.

Screen Shot 2018-01-05 at 8.14.54 PM

Turnīra organizatori aicina spēlētājus, kuri nav pieteikušies elektroniski, izmantot iespēju saņemt turnīra organizatora Wild Card, sūtot informāciju turnīra direktoram Egilam Valeinim elektroniski uz epastu: egils.valeinis@latnet.lv

Tenisa centrā „Ādaži” sacensību laikā no 13.-14.janvārim būs „Sportland” izbraukuma tirdzniecība.

Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretārs K.Lejnieks uzsver, ka: „Latvijā nozīmīgu vietu ieņem senioru teniss, par ko liecina tradicionālās starptautiskās sacensības. Nenoliedzami senioru sacensības ir stimuls aktīvam dzīvesveidam arī ikdienā. Mums ir jāapzinās valstiskā nozīme senioru sportiskajām aktivitātēm, stiprinot veselību, možu garu un kustīgu dzīvesveidu, ne tikai ģimenēs, bet arī sabiedrības labā. Varam lepoties, ka tenisa centrā „Ādaži” ir iespēja organizēt starptautiska līmeņa sacensības ne tikai jauniešiem, bet arī senioriem, tādējādi uzņemoties tenisa tradīciju stiprinātāju un turpinātāju lomu.”