No 9. marta sākas izmaiņas satiksmes organizācijā

Kā jau iepriekš ziņots, Ādažu novada dome uzsākusi projekta “Gaujas ielas A pārbūve” īstenošanu, kura ietvaros tiek pārbūvēts Gaujas ielas posms no Rīgas gatves līdz vecajai domes ēkai (Gaujas ielā 16), iebrauktuvei uz Gaujas ielu 25 (korpuss 2).

Apbraucamie ceļi pa Draudzības un Attekas ielu

No 9. marta līdz augustam satiksmei slēgta Gaujas iela posmā no Rīgas gatves līdz Attekas ielai, galveno satiksmes plūsmu novirzot pa Draudzības un Attekas ielu.

Screen Shot 2017-03-03 at 9.22.01 PM

Piekļuve Ādažu poliklīnikai

Piekļuve pie Ādažu slimnīcas (poliklīnikas) tiks nodrošināta ar jaunizbūvētu pagaidu grants ceļu, šķērsojot zemes gabalu Attekas ielā 16, ar iebraukšanu no:

1) Pirmās ielas puses gar namīpašumu Pirmajā ielā 38,

2) No Gaujas ielas puses gar namīpašumu Gaujas ielā 25, korpuss 2. 

Sabiedriskā transporta maršruts

Būvniecības laikā tiks mainīts sabiedriskā transporta maršruts.

◉ Virzienā no Baltezera uz Ādažiem, pirms pirmā rotācijas apļa Rīgas gatvē, tiks izveidota pagaidu autobusa pieturvieta Rīgas gatves ceļa malā, pēc tam, turpinot kustību, pirmajā rotācijas aplī autobuss nogriezīsies uz Draudzības ielu tālākai kustībai līdz pagriezienam uz Attekas ielu virzienā uz Gaujas ielas pusi.

Izmaiņas maršrutā Rīga – Ādaži – Garkalne un Rīga – Ādaži – Alderi!

Esošā pieturvieta Podnieku ceļa malā “Siltumnīca” uz laiku tiek slēgta, tuvākās pieejamās pieturvietas ir “Krastupes iela” un “Attekas iela”. Sabiedriskā transporta kustība virzienā no Rīgas uz Garkalni un Alderiem tiek virzīta: Draudzības iela – Attekas iela – Gaujas iela – Dadzīšu iela – Krastupes iela – Podnieku ceļš. Virzienā uz Rīgu no Alderiem un Garkalnes: Podnieku ceļš – Krastupes iela – Dadzīšu iela – Gaujas iela – Attekas iela – Draudzības iela – Rīga.

Pieturvietas pie vecās domes ēkas

Abas pieturvietas iepretim Ādažu slimnīcai (poliklīnikai) tiks pārvietotas uz Attekas ielu pie vecās domes ēkas (Gaujas ielā 16).

Atzīmējam, ka pieturvieta “Maxima” un “Apelsīns” uz remontdarbu laiku tiks izmantota tikai maršrutā uz un no Carnikavas!

Aicinām sekot līdzi precizētajiem sabiedriskā transporta pienākšanas/atiešanas laikiem mājaslapā ekspressadazi.lv vai zvanīt pa tālr. 67996449

Detalizēta satiksmes organizācijas shēma (.pdf faila formātā) pieejama Ādažu novada mājas lapā, sadaļā “Ielas un ceļi”.

Pielikumā pievienots informatīvais plakāts, kurš tiks izvietots sabiedriskās vietās, lai informētu sabiedrību par satiksmes organizācijas izmaiņām remontdarbu laikā.

Vairāk informācijas par izmaiņām Gaujas ielas remontdarbu laikā:

Top jauns centrs! Gaujas ielas rekonstrukcija

Jautājumu gadījumā aicinam sazināties ar Ādažu novada domes Saimniecības un infrastruktūras daļu pa tālr. 67996265 vai e-pastā sid@adazi.lv

Gaujas iela 2017