Aicinām piedalīties un atbalstīt labdarības tenisa turnīru

Jau trešo reizi, pateicoties tenisa centra “Ādaži” atbalstam, norisināsies jaukto spēļu tenisa turnīrs, kuru organizē Rīgas Rīdzenes Rotary klubs. Pieteikties var pa vienam, spēļu partneri tiks izlozēti uz vietas.

Visa dalības maksa kā ziedojums tiks novirzīts labdarības projektam – nometnei “Enģeļu nometne” nedziedināmi slimo bērniņu ģimenēm.

“Aicinu Tevi pavadīt jēgpilni svētdienas pēcpusdienu, lai uzspēlētu tenisu un vienlaicīgi atbalstītu Paliatīvās aprūpes biedrības organizēto “Enģeļu nometni” ģimenēm ar nedziedināmi slimajiem bērniem. Šī nometne ir ļoti nozīmīgs notikums viņu dzīvē. Ģimenes, kuru bērns saņem paliatīvās aprūpes pakalpojumus, dzīvo pastiprinātas spriedzes apstākļos, tā visai ģimenei ir fiziski un emocionāli ļoti smaga situācija, kura var ilgt gadiem. Slimā bērna vajadzības bieži ir tādas, ka ģimenei ir ļoti grūti vai pat vispār nav iespējams iziet ārpus mājām visiem kopā, daudzas ģimenes to nav darījušas gadiem, tāpēc biedrības rīkotās nometnes šīm ģimenēm ir ļoti gaidīts pasākums – tajās ģimenes iegūst gan svarīgu informāciju, apgūst jaunas prasmes, gan atpūšas no ikdienas rūpēm, jo līdzās slimajiem bērniņiem nometnē ir brīvprātīgie palīgi, gan piedzīvo svētku mirkļus visi kopā.”

Sagādāsim patīkamu nedēļas nogali neizārstējami slimu bērnu ģimenēm! Kļūsti par sargenģeli arī Tu!”

Marika Ģederte,
Rīgas Rīdzenes Rotary klubs

rotary_teniss_gat_2_2017_gat