Labākais veids, kā pavadīt laiku ar draugiem – pludmales teniss! Īpaša akcija vasarai!

Atrašanās vieta: Ādaži, Gaujas iela 26, tenisa centrā “Ādaži”, piesakies pa tālr. 29447407.

Pludmales teniss ir viens no jaunākajiem un perspektīvākajiem sporta veidiem, kas patlaban piedzīvo dinamisku attīstību visās valstīs, kur ir populāri pludmales sporta veidi. Smilšu segums ļauj spēles laikā izpildīt fantastiskus lēcienus un akrobātiskas etīdes. Sportisko sacensību un azartu organiski papildina mūzika, atbalsta grupu dejas un nepiespiesta līdzjutēju uzvedība, kas piešķir pludmales tenisa pasākumiem vieglumu un svētku atmosfēru.

Pludmales teniss kā sporta veids savā ziņā ir tenisa, volejbola un skvoša hibrīds, kur spēles notiek smilšu kortos, apvienojot prieku, ko sagādā aktīva laika pavadīšana, ar lielisku iedegumu un relaksāciju mīkstās un siltās smiltīs pat aukstās ziemas dienās, kad tik ļoti pietrūkst saules un siltuma!

Pludmales teniss, kas strauji uzņem apgriezienus visā pasaulē un ir ieguvis daudz piekritēju gan starp „lielā tenisa” zvaigznēm, gan parastiem aktīvas atpūtas un veselīga dzīvesveida cienītājiem, ietver unikālu iespēju iemācīties spēlēt gan profesionālā, gan amatieru līmenī, sākot trenēties jau brieduma gados.

Starp šī sporta veida cienītājiem ir arī „īstā” tenisa pasaules līmeņa zvaigznes: Viktorija Azarenko un Serēna Viljamsa, Dinara Safina un Jeļena Dementjeva, Rafaels Nadāls un Andrejs Čerkasovs, Andrē Agasi un Štefija Grāfa (autors: beachtennis.lv)

Screen Shot 2016-06-21 at 1.13.57 PM