DSC01410

Latvijas jaunie tenisisti sevi lieliski parāda starptautiskajā tenisa turnīrā Baltic International Bank Tennis Cup 2015

Nupat Ādažos aizvadītas starptautiskā tenisa turnīra Baltic International Bank Tennis Cup 2015 finālspēles. Vienspēļu kategorijā uzvaras laurus plūca dalībnieki no Igaunijas un Vācijas, bet dubultspēlēs spēcīgākie izrādījās Igaunijas un Baltkrievijas sportisti. Kā uzsver paši spēlētāji, viņu treneri un vecāki – šis turnīrs ievērojami paaugstinājis latiņu jauniešu tenisa turnīru organizācijai Latvijā. Atzinīgi novērtēts gan organizatoriskais līmenis, gan dalībnieku prasmes. 

“Šis turnīrs palīdzējis spēlētājiem gūt lielāku psiholoģisko noturību, uzlabot fizisko sagatavotību, izkopt savu spēles stratēģiju un, protams, dos punktus kopējā reitingā. Latvijas jaunie tenisisti sevi teicami parādīja starptautisko spēlētāju vidū un guva daudz vērtīgu atziņu tālākajam darbam. Ceram organizēt šāda līmeņa turnīru arī nākamajos gados,” gandarījumu pauž turnīra Baltic International Bank Tennis Cup 2015 direktore Biruta Grīnberga.

Vienspēlēs meitenēm uzvarēja Lisi Kubre (Lissi Kubre) no kaimiņvalsts Igaunijas, bet zēniem – Morics Stoegers  (Moritz Stoeger) no Vācijas. Savukārt dubultspēlēs uzvaras laurus meiteņu grupā plūca pāris no Igaunijas – Lisi Kubre (Lissi Kubre) un Sofija Čekhlistova (Sofiya Chekhlystova), zēnu grupā spēcīgākie bija Mihails Knaizeu (Mikhail Knaizeu) no Baltkrievijas un Aleksandrs Georgs Mandma (Alexander Georg Mandma) no Igaunijas. 

Veiksmīgi turnīru aizvadījusi arī Latvijas jaunā tenisiste Patrīcija Špaka, kas ceturtdaļfinālā sīvā cīņā trīs setos piekāpās Krievijas spēlētājai Avelīnai Seifedinovai (Avelina Sayfetdinova), kura pašlaik ierindojas 44.vietā pasaules reitingā savā vecuma grupā.

Pilnīgs turnīra uzvarētāju saraksts atrodams Eiropas Tenisa Asociācijas Tennis Europe mājas lapā.

Par turnīra norisi un rezultātiem gandarīts ir arī tā galvenais atbalstītājs Baltic International Bank, kas, tāpat kā jaunie sportisti, savā darbībā tiecas uz izcilību un jauniem panākumiem.

Tenisa turnīrs Baltic International Bank Tennis Cup 2015 U14 vecuma grupā norisinājās no 19. līdz 24. oktobrim nesen paplašinātajā tenisa centrā „Ādaži” slēgtajos kortos uz cietā seguma. Tajā piedalījās vairāk nekā 300 dalībnieku no 26 pasaules valstīm. Visi sacensību dalībnieki saņēma piemiņas balvas no turnīra galvenā atbalstītāja Baltic International Bank. Savukārt uzvarētajiem tika pasniegti turnīra kausi, viedtālruņi un planšetdatori.

Par Baltic International Bank

Baltic International Bank ir viena no pieredzes bagātākajām bankām Latvijā, kas dibināta 1993.gadā. Banka specializējās privāto un biznesa klientu individuālajā apkalpošanā, nodrošinot mūsdienīgus kapitāla pārvaldības un privātbanķieru pakalpojumus. Tās priekšrocības ir individuāla pieeja, stabilas partnerattiecības un augstākā līmeņa serviss kapitāla saglabāšanā un pavairošanā. Bankai ir pārstāvniecības Londonā, Maskavā un Kijevā.

Papildu informācija:

Antra Laumane

Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja

Baltic International Bank

T.: +371 29565758

antra.laumane@bib.eu