BIB_CUP_logo

Baltic International Bank Tennis Cup 2015 pulcēs 26 valstu tenisistus

 

No 19. līdz 26. oktobrim tenisa centrā Ādaži norisināsies starptautisks tenisa turnīrs Baltic International Bank Tennis Cup 2015 U14 vecuma grupā. Tam pieteikušies vairāk nekā 300 dalībnieku no 26 pasaules valstīm. Kvalifikācijas spēlēs sacentīsies 48 spēlētāji gan meiteņu, gan zēnu grupā, bet pamatturnīrā – 32 spēlētāji katrā grupā. 

Baltic International Bank padomes priekšsēdētājs Valērijs Belokoņs: “Svarīgi starp daudziem saskatīt īstu talantu, investēt tajā un palīdzēt sasniegt panākumus. Bankas darbā un augstu sasniegumu sportā ir daudz līdzīga. Tieši tāpēc banka investē 17 tūkstošus eiro jauniešu turnīrā, lai dotu iespēju Latvijas talantīgajiem tenisistiem novērtēt savas spējas uz vienaudžu fona starptautiskā līmenī.”

“TurnīrāBaltic International Bank Tennis Cup 2015 Latviju pārstāvēs talantīgie jaunie tenisisti – Roberts Jaričevskis, Kārlis Ozoliņš, Patrīcija Špaka un Anna Jakovļeva, kas sevi pierādījuši arī ārpus Latvijas. Līdz ar tenisa popularitātes pieaugumu, ko radījuši mūsu labāko spēlētāju sasniegumi, paredzam, ka  teniss tuvāko gadu laikā attīstīsies un jaunie spēlētāji jau drīzumā nesīs Latvijas vārdu pasaulē,” stāsta Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

“Turnīrs Latvijas jaunajiem tenisistiem nozīmē iespēju pieteikt sevi starptautiskajā arēnā, gūt motivāciju tālākiem sasniegumiem un attīstīt savas prasmes. No Latvijas pamatturnīrā piedalīsies 12 jaunieši un zinām, ka sacensības nebūs vieglas – uz laukuma viņi tiksies ar ļoti spēcīgiem spēlētājiem no Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Rumānijas, Baltkrievijas un Krievijas,” stāsta tenisa turnīra organizatore un tenisa trenere Biruta Grīnberga.

Par Baltic International Bank

Baltic International Bank ir viena no pieredzes bagātākajām bankām Latvijā, kas dibināta 1993.gadā. Banka specializējās privāto un biznesa klientu individuālajā apkalpošanā, nodrošinot mūsdienīgus kapitāla pārvaldības un privātbanķieru pakalpojumus. Tās priekšrocības ir individuāla pieeja, stabilas partnerattiecības un augstākā līmeņa serviss kapitāla saglabāšanā un vairošanā. Bankai ir pārstāvniecības Londonā, Maskavā un Kijevā.

Papildus informācija:

Antra Laumane

Baltic International Bank

Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja

T. 29565758

E-pasts: antra.laumane@bib.eu

www.bib.eu