Screen Shot 2014-06-19 at 9.56.27 AM

Nedēļas nogalē Ādažu tenisa centrā notiks pirmais Rīgas Rīdzenes Rotari kluba organizētais labdarības tenisa turnīrs

Atbalstot Bērnu Paliatīvās aprūpes centru, jau šajā nedēļas nogalē norisināsies labdarības tenisa turnīrs senioriem, kuru organizē Rīgas Rīdzenes Rotari klubs sadarbībā ar Ādažu tenisa centru.
Visi ienākumi tiks ziedoti bērnu paliatīvajai aprūpei. Bērnu paliatīvās aprūpes biedrības uzskaitē ir 150 bērni aprūpē mājās, kuru ikdienas vajadzības ir īpašas – nepieciešama ne vien medicīniskā, psiholoģiskā, garīgā un sociālā aprūpe, bet arī specifiska kopšana, uzturs un degviela paliatīvās aprūpes speciālistu vizītēm mājās pie pacientiem, ko nenodrošina valsts atvēlētais finansējums.
“Tepat Latvijā ir vairāki simti bērnu, kuru dzīvības laiks ir ierobežots, jo viņi slimo ar kādu neārstējamu slimību. Rotari ir starptautiska organizācija, kura apvieno uzņēmējus un citu profesiju pārstāvjus. Mēs, rotarieši, aicinām sabiedrību padomāt par tādām cilvēciskām vērtībām kā labestība un palīdzība. Šis finasiālais atbalsts ir ļoti nepieciešams ģimenēm, kuras ar savu mīlestību un ticību cīnās par bērna tiesībām dzīvot”, saka Marika Ģederte, Rīgas Rīdzenes Rotari kluba biedre.
Pirmajam turnīram ir pieteikušies vairāk kā 40 dalībnieki, tai skaitā arī 5 spēlētāji no Igaunijas.
Labdarības turnīru atbalsta Tenisa centrs Ādaži, Babolat, Mary Cohr, Mārcienas muiža un Arkolat. Sīkāku informāciju par turnīru, tā rezultātiem, kā arī fotogalerijas no spēļu dienām turnīra laikā atradīsiet sacensību oficiālajā mājaslapā – www.tcadazi.lv. Ieeja uz visiem mačiem skatītājiem ir bez maksas.
 Screen Shot 2014-06-19 at 9.56.27 AM